Telefon căzut din cer de la 5.000 metri. Mobilul a fost găsit în stare de funcționare

Telefon căzut din cer de la 5.000 metri. Mobilul a fost găsit în stare de funcționare
| Foto: odatv4.com

Un smartphone care a căzut dintr-un avion de la 5.000 m înălțime a fost găsit în stare de funcționare.

Un iPhone căzut din Boeing-ul 737 Max 9 a fost găsit intact şi funcţionează după un zbor de 5.000 de metri.

iPhone-ul unuia dintre pasagerii avionului Alaska Airlines Boeing 737 Max 9, care a pierdut un panou din fuzelaj la scurt timp după decolare, vineri, a fost găsit intact, în pofida unei căderi „de la 5.000 de metri”.

Vestea descoperirii a fost dată pe platforma X de Seanathan Bates, care a spus că a găsit smartphone-ul în timp ce mergea pe stradă lângă Portland, Oregon.

 iPhone-ul a fost aspirat în gol împreună cu un alt telefon mobil, un tricou pentru copil şi un ursuleţ. „Este încă pe modul avion, cu jumătate de baterie, şi deschis la secţiunea „retractare bagaje”. A supravieţuit unei căderi de 16.000 de picioare (5.000 de metri)”, a spus Bates, care se prezintă ca designer de jocuri pe X, potrivit Mediafax.

Căzătura, cea mai bună „reclamă” pentru producătorul telefonului

Postarea a devenit imediat virală, obţinând aproape 15 milioane de vizualizări într-o jumătate de zi. Este de la sine înţeles că după descoperire, zborul nefast al lui Boeing 737 Max 9 a devenit cea mai bună „reclamă” pentru Apple, care produce iPhone-uri.

iPhone-ul era lângă un tufiş de spini, prin iarbă. În afară de câteva zgârieturi, părea a fi în stare bună. Bates a publicat fotografii cu descoperirea şi într-una dintre aceste imagini se poate vedea că ecranul este încă intact.

După ce a găsit smartphone-ul, Bates a alertat National Transportation Safety Board (NTSB) din Statele Unite, autoritatea care se ocupă de siguranţa transportului aerian.

Agenţia americană i-a confirmat că telefonul provine probabil de la zborul Alaska Airlines ASA1282, explicând că este al doilea telefon găsit la sol.

Comenteaza