Temperaturi sub zero grade şi zăpadă în Transilvania

Temperaturi sub zero grade şi zăpadă în Transilvania
Administrator pensiune: "Nu mai staţi pe gânduri, faceţi revizia la schiuri căci s-ar putea să le folosiţi mai repede decât v-aţi propus!”.

În Munţii Şureanu, judeţul Alba, prima ninsoare din acest an a sosit în noaptea de miercuri spre joi, zăpada s-a aşternut pe suprafeţe întinse, iar temperatura a scăzut sub zero grade Celsius, în condiţiile în care, iarna trecută, prima ninsoare s-a înregistrat la finele lunii noiembrie, relatează mediafax.ro.

Administratorii unei pensiuni din localitatea Poarta Raiului au postat, miercuri seara, pe un site de socializare, câteva poze în timp ce ningea şi au scris că "prima zăpadă la munte a sosit pe neaşteptate".

La Bâlea Lac a nins miercuri timp de o oră, iar joi fulguieşte, astfel că s-au aşezat petice de zăpadă, în condiţiile în care temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius, a relatat meteorologul de serviciu al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, Adrian Paşol.

Potrivit meteo.ro, în intervalul 19 septembrie - 2 octombrie 2016 vremea va intra într-un proces usor de răcire, temperaturile maxime atinse fiind de 22 grade. Precipitaţiile vor fi prezente, în majoritatea regiunilor, atât la începutul intervalului de prognoză, cât şi în zilele de 26, 27 şi 29 septembrie.

Comenteaza