Tentativă de OMOR în Cluj. A fugit de la locul faptei după ce şi-a înjunghiat în zona capului rivalul

Tentativă de OMOR în Cluj. A fugit de la locul faptei după ce şi-a înjunghiat în zona capului rivalul

Un conflict care a izbucnit între doi bărbaţi, marţi, în municipiul Turda din judeţul Cluj s-a lăsat o tentativă de omor. Un bărbat de 47 de ani l-a lovit cu un cuțit pe un altul, de 31 de ani, în zona capului şi a fugit de la locul faptei. 

"La data de 30 noiembrie, în jurul orei 13.45, polițiștii municipiului Turda au fost sesizați cu privire la o stare conflictuală desfășurată între doi bărbați, în zona Pieței Centrale, din municipiu, în urma căreia unul dintre cei doi ar fi fost agresat fizic.

În baza cercetărilor efectuate, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 47 de ani, ar fi lovit un bărbat, de 31 de ani, în zona capului, cu un obiect ascuțit-înțepător. Victima a fost preluată de un echipaj medical, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

Bărbatul de 47 de ani nu a fost găsit la locul incidentului, fiind depistat ulterior de polițiștii municipiului Turda și condus la sediul unității de poliție.

Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor", a anunţat IPJ Cluj. 

Comenteaza