Terorizaţi de câinii maidanezi: O femeie vrea să-şi vândă apartamentul din această cauză VIDEO

Terorizaţi de câinii maidanezi: O femeie vrea să-şi vândă apartamentul din această cauză VIDEO
Locatarii unui bloc aflat la marginea pădurii Făget sunt terorizaţi de câinii vagabonzi care îşi duc veacul în zonă. O femeie a ajuns deja la capătul răbdării şi vrea să îşi vândă apartamentul cumpărat recent. Preşedintele de bloc a descoperit în pădure un adăpost pentru maidanezi. Reprezentanţii Primăriei spun că vor desfiinţa adăpostul, dar prinderea câinilor în pădure va fi o misiune mult mai dificilă.

Clujenii care locuiesc pe strada Clăbucet nu se pot bucura de plimbările în pădurea care începe chiar lângă blocuri din cauza maidanezilor. O femeie s-a plâns în scris Primăriei şi spune că vrea să îşi vândă locuinţa proaspăt achiziţionată.

VREA SĂ-ŞI VÂNDĂ APARTAMENTUL
SURSA: DOMNULEPRIMAR.RO

"Problema este una gravă, astfel încât eu am ajuns sa doresc să vând apartamentul pe care l-am cumpărat abia de 3 luni în această zonă. Câinii vin din padure la pubelele de gunoi de la liziera pădurii, sunt câini de talie înaltă şi sunt agresivi," a scris o femeie pe un site de reclamaţii.

Padurea de langa blocuri este locul perfect pentru cainii maidanezi. acestia, cand li se face foame, merg pe aceasta carare pana la ghenele de gunoi, insa locatarii sunt speriati de acesti caini.

Persoane necunoscute le-au construit câinilor fără stăpân un adăpost în pădure. Autorităţile spun că hingherii merg constant în zonă, prind câini şi îi duc la adăpostul primăriei.

"Exista o problema in zona strazii clabucet, majoritatea cainilor se refugiaza in padure, loc in care e dificil pentru cei de la ecarisaj sa-i urmareasca. Vom informa politia locala cu privire la adapostul clandestin. Speram odata desfiintat problema cainilor vagabonzi sa se rezolve", a declarat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj.

Pentru a chema hingherii, clujenii pot apela numărul de telefon 984, pus la dispoziţie de Primărie.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Comenteaza