Test de virginitate. Telenovelă cu final fericit: a reuşit să ateste castitatea fetiţei sale, închizând gura satului

Test de virginitate. Telenovelă cu final fericit: a reuşit să ateste castitatea fetiţei sale, închizând gura satului
O femeie din comuna clujeană Panticeu a reuşit după frământări şi dispute intense, care au durat luni de zile, să închidă gura satului.

Oamenii ajunseseră să o acuze pe la colţuri pe fetiţa ei în vârstă de 13 ani că ar fi comis cele mai teribile isprăvi erotice împreună cu un băiat de 22 ani, nimeni altul decât păstorul de capre al satului.

Poveştile despre micuţa Maria au fost difuzate în sat de însuşi Mădălin, tânărul care s-a lăudat în numeroase rânduri pe la crâşmă cu aventura lor, dând pe deasupra şi informaţii picante. Bârfele au ajuns şi la urechile mamei Mariei, care până la urmă şi-a pierdut răbdarea, aducându-şi fetiţa la medicii legişti de la Cluj pentru a dovedi că e fată mare.

După un control amănunţit, femeia, împreună cu Maria, a ieşit fluturând victorioasă certificatul care atestă virginitatea intactă a fetei.

Anicuţa, mama fetei, ne-a declarat uşurată de parcă i s-ar fi luat o povară de pe suflet: "am să-l dau în judecată pe Mădălin şi am să-i cer daune morale de nu o să se mai vadă. O să ajungă să ne plătesască până şi toate drumurile făcute la Cluj. E adevărat că suntem romi, dar mândria noastră nu ne-o poate nimeni terfeli, nici măcar <căprarul satului>".

Comenteaza