Foto Incendiu la Tetarom Cluj: ”Hala este proprietatea unei societăți comerciale, care deține terenul în concesiune”

Tetarom SA a transmis un comunicat de presă după ce un incendiu a izbucnit, marți seara, în incinta unei hale din parcul industrial Tetarom I de pe strada Tăietura Turcului din municipiul Cluj-Napoca.

”Cu privire la incendiul izbucnit în această seară, într-una din halele situate în Parcul Industrial Tetarom I, situat în Tăietura Turcului Nr. 47, Tetarom SA precizează faptul că hala nu aparține companiei Tetarom ci este proprietatea unei societăți comerciale, care deține terenul în concesiune. Aceasta, la rândul ei, a subînchiriat jumătate din suprafață unei alte societăți.

În momentul de față, ISU Cluj face eforturi susținute pentru a stinge focul intervenind cu mai multe autospeciale. Încă nu pot fi stabilite cauzele acestui incendiu, iar acest lucru va fi comunicat de către reprezentanții ISU.

Sperăm ca incendiul să fie stins în cel mai scurt timp, iar pagubele să fie cât mai mici. Noi, compania Tetarom, suntem alături de clientul nostru și îi oferim tot sprijinul logistic necesar pentru a controla situația și a proteja arealul din zonă”, a precizat Octavian Fodor, Director General Adjunct TETAROM SA, în comunicatul de presă. 

Comenteaza