TIFF 2011. Bilete şi internet gratis în piaţa Unirii

TIFF 2011. Bilete şi internet gratis în piaţa Unirii
Clujenii vor beneficia de internet gratuit prin wifi în piaţa Unirii pe durata festivalului de film Transilvania. Vodafone pune la bătaie şi câteva zeci de bilete gratuite la filmele din festival.

"Vom asigura internet gratuit prin wifi în piaţa Unirii şi la Centrul Cultural Francez", spune directorul regional al companiei de telecomunicaţii, Florin Lăpădat. Acesta precizează că Vodafone, care este sponsor oficial al TIFF încă de la prima ediţie, pune la bătaie bilete gratuite la filmele din festival, fără să precizeze însă numărul acestora şi nici condiţiile în care vor putea fi obţinute. Tichetele pot fi procurate de la magazinul companiei din piaţa Unirii. "Le punem în magazin de săptămâna viitoare", a explicat el.

De menţionat, compania lansează în această perioadă o campanie specială de promovare, dedicată clujenilor, care traduce în limbaj ardelean replici celebre din filme. "Houston, we have a problem" devine "Houston îi bai!", "May the force be with you" rostită în celebrul "Star Wars" devine "Apăi forţa fie cu tine", "I'll make an offer you can't refuse" din "Naşul" va fi de asemenea parodiată, la fel ca alte replici celebre din filme. Campania include machete în presă, panotaj stradal şi sampling.

TIFF are loc între 3 şi 12 iunie la Cluj şi între 15 şi 19 iunie la Sibiu.

Comenteaza