TIFF 2011. Îţi povesteşti experienţa la festival, câştigi o cameră video şi devii invitat VIP anul viitor

TIFF 2011. Îţi povesteşti experienţa la festival, câştigi o cameră video şi devii invitat VIP anul viitor
Îţi povesteşti experienţa la Festivalul de Film Transilvania şi câştigi o cameră video, dar şi şansa să devi un invitat VIP la ediţia de anul viitor. Acesta este unul dintre concursurile de la ediţia a zecea a festivalului, anunţat astăzi.

"În cei nouă ani de existenţă ai TIFF-ului, zeci de mii de spectatori, clujeni şi nu numai, au adunat numeroase amintiri preţioase despre festival, despre proiecţiile şi evenimentele lui, despre oamenii pe care îi întâlnesc la Cluj, despre modul în care oraşul se transformă, în fiecare an, de-a lungul celor zece zile de festival. Publicul alege TIFF pentru filmele selecţionate, pentru atmosfera explozivă din prima şi până în ultima zi a festivalului, pentru petreceri, concerte, expoziţii, discuţii informale cu personalităţi de marcă ale cinematografiei, pentru workshop-uri cu tematici variate. Toate acestea alcătuiesc, de-a lungul unei ediţii TIFF, o experienţă de neuitat", explică organizatorii festivalului.

Cei cre vor să se înscrie în competiţie trebuie să trimită până în 31 mai un text de cel mult o pagină în care să-şi povestească experienţa de la TIFF de până acum. Câştigătorii, zece la număr, primesc camere de filmat, cu ajutorul cărora vor putea să filmeze pe parcursul celor zece zile ale festivalului, experienţa din acest an. Materialul brut va fi apoi montat, împreună cu un regizor cunoscut, iar toate cele zece filme realizate îşi vor avea premiera în apropierea TIFF 2012. Trei dintre ele vor deveni câştigătoare, în urma voturilor online ale publicului, vor fi proiectate în cadrul TIFF 2012, iar realizatorii lor vor deveni invitaţi de onoare ai ediţiei din 2012, prin obţinerea unor acreditări VIP. Textele se trimit prin e-mail, la adresa spirit (arond) tiff.ro. Vezi aici mai multe detalii

Comenteaza