TIFF 2011. Spotul oficial: Domnu' Porumboiu, a fost sau n-a fost... fault? VIDEO

TIFF 2011. Spotul oficial: Domnu' Porumboiu, a fost sau n-a fost... fault? VIDEO
Spotul TIFF 2011 parodiază un film şi, în acelaşi timp, o emisiune de sport.

Spotul de promovare TIFF 2011 a apărut miercuri şi este o parodie după filmul "A fost sau n-a fost", dar şi după emisiunea Recursul etapei. Un moderator şi doi invitaţi discută în platoul emisiunii "RetrospecTIFF" dacă "a fost s-a n-a fost"... fault. Prin telefon intervine Porumboiu, Corneliu Porumboiu, care explică faza.

"Din ce am văzut eu, Mitulescu a recuperat la mijlocul terenului, i-a pasat lui Puiu, care din preluare a trecut de doi fundaşi adverşi şi a tras la poartă, bara s-a opus, norocul nostru a fost că mingea a ricoşat la Mungiu, care a venit central pe centrul careului, Munteanu a făcut tot ce e posibil omeneşte vorbind să dea cu capul, dar acolo din imaginile dumneavoastră nu-mi dau seama. Mai am nevoie de un unghi, două, trei să-mi dau seama, să aflăm adevărul, ce naiba!", spune Porumboiu în intervenţia sa. Spotul este regizat de Marian Crişan.

Corneliu Porumboiu apare şi pe afişele Festivalului de Film Transilvania.

"L-am folosit pe Porumboiu pentru că atunci când am vrut să facem paralela între film şi fotbal - la TIFF lumea vine ca la meci - am considerat că Porumboiu e cel mai potrivit pentru că e singurul regzior român al noului val cu două filme câştigătoare ale trofeului Transilvania. Porumboiu este Hagi-ul TIFF-ului", a spus Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului.

 

 

 

Comenteaza