TIFF 2013 caută voluntari, de azi. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

TIFF 2013 caută voluntari, de azi. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti
Echipa festivalului de film Transilvania caută de azi voluntari care să o ajute în gestionarea ediţiei din acest an a TIFF.

TIFF a publicat azi anunţul de recrutare a voluntarilor, despre care spune că e "cea mai mare acțiune de voluntariat din Cluj-Napoca". "Mai mult chiar, începând cu anul 2012, TIFF face partea din clasa A a festivalurilor de film. Sau, în alte cuvinte, atunci când zici Cluj-Napoca, te gândești automat și la Berlin, Cannes și Veneția. Nici măcar nu trebuie să traversezi Europa, ci poți avea experiența vieții tale, chiar aici, in inima Transilvaniei", arată TIFF în anunţ.

Voluntarii se pot înscrie în cursă până în 7 mai, după care toţi aplicanţii sunt chemaţi la o sesiune de prezentare a statutului de voluntar TIFF, în 8 mai. Toţi sunt chemaţi ulterior la interviuri, pentru care TIFF alocă patru zile, între 8 şi 13 mai.

Voluntarii festivalului pot intra la petreceri şi evenimente dedicate. Alte avantaje, spune TIFF, sunt " vei face parte din echipa unui eveniment internațional reprezentativ al orașului Cluj-Napoca", "vei avea șansa să cunoști oameni extraordinari, să lucrezi alături de oameni extraordinari și să-ți faci noi prieteni
• unele facultăți recunosc voluntariatul la TIFF ca stagiu de practică", "voluntar în organizarea unui festival internațional" s-ar putea să cântărească greu in CV-ul tău la un moment dat", "deși va fi mult de lucru, vor fi și petreceri și evenimente dedicate voluntarilor", "vei vedea din culise ce înseamna organizarea unui eveniment atât de mare" "... și multe alte avantaje cool pe care le vei afla la întâlnirea cu toți voluntarii".

Vezi aici condiţiile şi formularul de înscriere

Comenteaza