TIMM 2023 - Cluj-Napoca își deschide porțile!

TIMM 2023 - Cluj-Napoca își deschide porțile!

Miercuri, 22 noiembrie a.c., la Cluj-Napoca, ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, Ștefan-Radu Oprea, va fi prezent la deschiderea oficială a Târgului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (TIMM), ediția 2023 – industria IT & 4.0, alături de oficialități centrale și locale

După deschiderea oficială, ministrul Oprea va susține scurte declarații de presă.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT), prin Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (AIMM) din Cluj-Napoca, organizează TIMM 2023, eveniment dedicat tuturor companiilor mici și mijlocii din IT și din industriile cumulate revoluției 4.0.

TIMM 2023 - Cluj-Napoca este locul în care veți putea vedea roboți cu diferite utilizări industriale, sau care au o interfață prietenoasă cu publicul, cu care puteți interacționa și cărora le puteți adresa întrebări.

Inteligența Artificială (IA) se află printre noi, motiv pentru care este unul dintre cele mai dezbătute subiecte și la TIMM 2023 - Cluj-Napoca. Printre expozanți se află 70 de companii din domeniile viitorului, care au creat și creează aplicații inovative cu utilitate în medicină, auto-moto, industrie grea și ușoară, sau produc prăjituri, creații vestimentare, proiecte arhitecturale și chiar coafuri noi.

În perioada 22-24 noiembrie 2023, vă așteptăm la Cluj Innovation Park pe toți cei care sunteți interesați de domeniile viitorului și de industriile inovatoare, concetrate puternic pe interconectivitate, automatizare și machine learning și pe cei care sunteți doar curioși să descoperiți unde a ajuns evoluția tehnologică, sau care doriți să participați la atelierele de lucru organizate în cadrul târgului.

Târgul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (TIMM), ediția 2023 – industria IT &4.0 este deschis publicului, zilnic, între orele 10.00-17.00, la Cluj Innovation Park - str.Str. Tiberiu Popoviciu nr. 2-4, Cluj-Napoca.

Agenda evenimentului poate fi consultată pe www.timm-cluj.ro

Hai la TIMM 2023!

Viitorul a început deja!

Comenteaza