Tineri puşi pe fapte rele. La adăpostul nopţii, au comis mai multe furturi

Tineri puşi pe fapte rele. La adăpostul nopţii, au comis mai multe furturi
Trei tineri sunt cercetaţi de poliţişti pentru tâlhărie şi furt calificat. Ei sunt acuzaţi de comiterea mai multor furturi pe timp de noapte.

Din cercetări a reieşit că aceştia ar fi pătruns în cursul nopţii de 27 ianuarie, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în locuinţa unei femei de 73 de ani dintr-o localitate clujeană, de unde ar fi sustras 50 de lei. Victima, în timp ce doi bărbaţi ar fi căutat obiecte de valoare prin încăperi, ar fi fost imobilizată de către cel de al treilea.

"Totodată, poliţiştii au stabilit că la data de 26 ianuarie, pe timp de noapte, tinerii ar fi pătruns prin efracţie într-o cabană şi într-o anexă a acesteia, de unde şi-ar fi însuşit, fără drept, mai multe unelte electrice. Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei", precizează reprezentnaţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma celor constatate, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de doi tineri, de 18 şi 20 de ani, din judeţele Cluj şi Vaslui, iar faţă de cel de al treilea, de 14 ani, din comuna Vultureni, cercetările se continuă în stare de libertate.

 

Comenteaza