Tinerii clujeni și-au evaluat cunoștințele de cultură generală

Tinerii clujeni și-au evaluat cunoștințele de cultură generală
Aproape 300 de tineri, majoritatea studenți, au participat sâmbătă la Olimpiada de Cultură Generală a Tinerilor – CuGeT.

Competiția, desfășurată în prima etapă pentru cei 300 de înscriși online la olimpiadă, a avut loc la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării. Cei care au răspuns corect la minim 20 de întrebări s-au calificat la faza pe oraș din 27 februarie.

Pe lângă aceștia, până acum, 757 de elevi de la 22 de licee din Cluj-Napoca s-au calificat la faza pe oraș (semifinala) Olimpiadei de Cultură Generală a Tinerilor Clujeni - CuGeT, un proiect lansat de Asociația Femeilor de Afaceri Cluj.

Valoarea totală a premiilor puse în joc în cadrul competiției este de peste 40.000 de lei, net. La fiecare din cele trei categorii (clasele IX-X, XI-XII și tineri de 18-25 de ani), câștigătorii vor primi câte 5.000 de lei, ocupanții locului doi - câte 3.500 de lei, și cei de pe locul trei - câte 2.000 de lei. Toți finaliștii vor fi recompensați cu câte 150 de lei, în cadrul finalei care se va desfășura în aprilie. Fondul de premiere este asigurat integral de AFA Cluj.

 

 

Comenteaza