TIR lovit de tren în Apahida. Trenul s-a oprit după 500 metri VIDEO

TIR lovit de tren în Apahida. Trenul s-a oprit după 500 metri VIDEO
Un TIR a fost lovit de tren în localitatea Apahida. Şoferul autovehiculului a avut noroc deoarece trenul a atins doar semiremorca, astfel că a scăpat doar cu o sperietură zdravănă. Trenul InterRegio Timişoara - Iaşi a staţionat circa două ore în Apahida. Din primele cercetări reiese că a fost vorba de o neatenţie a şoferului de TIR.

Trenul a lovit semiremorca încărcată cu carton în dreptul unui pasaj semnalizat peste calea ferată. Şoferul Tir-ului s-a dat jos din cabină în stare de şoc.

Trenul s-a oprit la 500 de metri de locul impactului. Călătorii spun că s-au speriat şi că vor întârzia la destinaţie. Vezi ce spun câţiva dintre aceştia, în materialul video

Reprezentanţii sucursalei CFR Cluj spun că vina îi aparţine şoferului."Din declaraţia şoferului, după trecerea unui tren pe firul 1 nu s-a mai asigurat, urma un tren pe firul 2 şi a intrat în gabaritul liniei", spune şeful serviciului de siguranţa circulaţiei de la CFR Cluj, Gabriel Pascu.

Trenurile au circulat în zonă pe un singur fir după producerea accdientului. Circulaţia trenurilor se va relua pe ambele linii in această seară.

 

Comenteaza