Update Video Foto TIR răsturnat pe Autostrada Transilvania. Trafic blocat parțial pe ambele sensuri

TIR răsturnat pe Autostrada Transilvania. Trafic blocat parțial pe ambele sensuri
TIR răsturnat A3
TIR răsturnat A3
TIR răsturnat pe Autostrada Transilvania. Trafic blocat pe un sens
TIR răsturnat pe Autostrada Transilvania. Trafic blocat pe un sens

Un autotren s-a răsturnat, sâmbătă după-amiază, pe A3, pe sensul de mers dinspre Turda spre Cluj-Napoca. Șoferul a fost transportat la spital.

UPDATE: Banda 2 de pe ambele sensuri de mers este blocată, traficul desfășurându-se pe banda de urgență, fiind dirijat de către polițiști.

Potrivit IPJ Cluj, în jurul orei 16.45, conducătorul unui ansamblu de vehicule, de 43 de ani, din comuna Deda, județul Mureș, în timp ce se deplasa pe autostrada A3 din direcția Gilău spre Turda, pe fondul altor preocupări a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat, pătrunzând pe sensul opus, provocând avarierea parapeților despărțitori.

În urma accidentului rutier, conducătorul a fost transportat la spital pentru investigații, acesta acuzând dureri costale.

O autospecială cu modul de descarcerare a fost alertată de cca 20 de minute ca urmare a răsturnării unui ansamblu de vehicule pe A3, Turda-Gilau, km 26, pe sensul de mers spre Gilău.

Din primele informații, se pare că camionul transporta cărucioare pentru supermarket.

"Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de cca 40 de ani, solicită consult medical. Prezintă afecțiuni ușoare", precizează ISU Cluj.

Pompierii asigură măsuri de prevenire a incendiilor ca urmare a scurgerilor de combustibil.

Comenteaza