Tişe face liste de semnături pentru păstrarea Mitropoliei Clujului şi face campanie pe Facebook

Tişe face liste de semnături pentru păstrarea Mitropoliei Clujului şi face campanie pe Facebook
Preşedintele Consiliului Judeţean din Cluj, Alin Tişe, lansează campanie pentru susţinerea Mitropoliei Clujului, prin listă de semnături în regiile autonome subordonate instituţiei, şi prin "like"-uri pe pagina sa de Facebook.

"Este o datorie a noastră, a fiecărui membru al comunităţii, de a face tot ceea ce putem pentru a păstra Mitropolia condusă astăzi de ÎPS Andrei în hotarele pe care le-a statornicit regretatul Bartolomeu Anania. Clujul şi clujenii trebuie să păstreze această mitropolie, iar în acest sens am iniţiat o campanie publică de susţinere. Sper ca membrii comunităţii noastre să susţină această idee", spune Tişe.

El a amplasat mai multe liste de semnături în spaţiile destinate relaţiilor cu publicul de la sediul instituţiei, dar şi de la sediile regiilor autonome subordonate CJ Cluj - Aeroportul, RADJ, RAADPP şi la Compania de Apă Someş, dar şi la Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor, la Biblioteca Judeţeană, Cluj Arena, Muzeul de Artă, Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

"Apelul poate fi susţinut şi prin like-uri acordate pe reţeaua Facebook, la adresa www.facebook.com/alintise", spune Tişe. La o oră după publicarea anunţului, postul avea 24 de like-uri din totalul de peste 5.400 de prieteni de pe Facebook ai şefului CJ Cluj.

Sinodul BOR a decis săptămâna trecută ca două dintre eparhiile Mitropoliei Clujului să treacă în administrarea Mitropoliei Sibiului.

Comenteaza