Tişe: Gazonul de pe Cluj Arena trebuie să treacă printr-o etapă de refacere

Tişe: Gazonul de pe Cluj Arena trebuie să treacă printr-o etapă de refacere
Gazonul de pe Cluj Arena va trebui să treacă printr-o „etapă de revenire" după evenimentele de inaugurare a stadionului, a spus astăzi preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, în emisiunea „Clujul în realitate", de pe postul de televiziune Realitatea TV Cluj, moderată de Raul Chiş.
">

„Gazonul va terbui să treacă printr-o etapă de revenire după cele două evenimente inaugurale, şi acest lucru se va întâmpla", a spus Tişe, precizând că gazonul va fi menajat doar de sâmbătă, zi când este programat un spectacol folcloric cu acces gratuit pentru spectatori. În plus, tot pe Cluj Arena este programat, duminică, şi primul meci de fotbal de pe stadion, între Universitatea Cluj şi FC Braşov.
Societatea care administrează stadionul Cluj Arena a făcut publice tarifele contra cărora vor putea fi folosite facilităţile stadionului: şase lei pe oră pentru alergarea pe pista de atletism, 300 de lei pe oră pentru sala de conferinţe „pentru care există deja solicitări" conform lui Tişe sau 500 de lei pe oră pentru sala multifuncţională VIP.

 

Întrebat dacă va fi permis accesul pentru evenimente cum ar fi cele ale Mişcării pentru Integrare Spirituală în Absolut (MISA), Tişe s-a rezumat să răspundă că stadionul doar găzduieşte evenimentele. „Nu ştiu, vom vedea dacă sunt solicitări. Noi nu ne implicăm în organizare, doar găzduim evenimentele", a răspuns el. De altfel, pentru evenimentele care vor fi găzduite pe Cluj Arena, gazonul va fi menajat: „pista şi gazonul vor fi folosite pentru amplasarea unei scene, iar oamenii vor sta în tribune, inclusiv la spectacolul folcloric de sâmbătă", a spus preşedintele CJ Cluj.

Comenteaza