Video "Toboșarul" Emil Boc, din nou în acțiune. Primarul, lider de galerie la Romania - Finlanda

"Toboșarul" Emil Boc, din nou în acțiune. Primarul, lider de galerie la Romania - Finlanda

Edilul Clujului a fost prezent în tribune, marți seara, la partida de volei feminin care a adus față în față naționalele României și ale Finlandei.

Emil Boc s-a erijat din nou în lider de galerie, așa cum o făcea și înainte de pandemie. Cu toba devenită deja celebră, primarul a dat ritmul scandărilor. Din nefericire, însă, România s-a recunoscut învinsă la finalul partidei.

Echipa națională de volei feminin a pierdut, marți, și cel de-al patrulea meci din grupa care se dispută în Sala Polivalentă BT Arena din Cluj-Napoca, scor 3-1 (18-25, 25-22, 25-22, 25-22).

Într-o atmosferă de gală, cu o galerie care a susținut echipa națională din primele secunde ale jocului, România a început bine partida. Deși finlandezele au reușit sa țină pentru o perioadă ritmul, elevele lui Luciano Pedulla s-au dovedit a fi mai puternice și au câștigat primul set, scor 25-18.

Setul secund a fost unul foarte echilibrat, iar niciuna dintre formații nu a reușit să se distanțeze la mai mult de 3 lungimi. În cele din urmă, nordicele au fost mai concentrate și au câștigat 25-22.

Jucătoarele din Scandinavia au menținut ritmul și în cel de-al treilea set, în timp ce româncele au părut ca nu pot ține pasul. Voleibalistele din echipa națională a României au revenit de la -8, însă efortul a fost în zadar, iar Finlanda s-a impus, scor 25-22.

Scenariul din setul cu numărul trei s-a repetat în mare parte și in cel de-al patrulea. Nordicele au pus rapid un ecart considerabil, în timp ce România a încercat să țină pasul.

Chiar dacă româncele au fost aproape de revenire, în cele din urmă, Finlanda a reușit să câștige jocul din BT Arena, scor 3-1 (18-25, 25-22, 25-22, 25-22).

Comenteaza