Tot mai multe cadavre găsite în Bucha: "Sunt foarte mulți morți, în pădure, pe străzi. Și încă nu ne-am uitat în case"

Tot mai multe cadavre găsite în Bucha: "Sunt foarte mulți morți, în pădure, pe străzi. Și încă nu ne-am uitat în case"

Șeful poliției, Andriy Nebitov, spune că se găsesc, în continuare, cadavre ale civililor pe străzi și în pădure și a precizat că este greu de stabilit câte victime sunt, deoarece încă nu s-a intrat în locuințe.

Polițiștii găsesc tot mai multe cadavre pe străzi și în pădure în zona Bucha. Șeful poliției spune că este greu de stabilit câte victime sunt, deoarece încă nu s-a intrat în case, dar, potrivit Sky News, a apreciat că "sunt foarte multe".

Rușii au intrat în Bucha încă din primele zile ale invaziei și au comis atrocități care acum sunt anchetate drept crime de război.

"Nu există încă un număr total (de cadavre)", a spus șeful poliției Andriy Nebitov.

"Lucrăm în fiecare zi. Trebuie să spun că sunt foarte mulți oameni. Mai ales în zona împădurită. Pe străzi. Și nu ne-am uitat încă la case și apartamente.", a adăugat el.

Nebitov a precizat că experții criminaliști au examinat până acum 200 de cadavre, în principal din regiunea Bucha și orașul de lângă Irpin.

Anchetatorii încă încearcă să afle ce s-a întâmplat cu victimele și cine sunt acestea deoarece identitatea este greu de stabilit. Cadavrele care au fost incendiate sunt numerotate cu plăcuțe galbene.

Primele cercetări indică faptul că unele victime au fost împușcate mortal și incendiate de soldații ruși. Rămășițele găsite par a include și o femeie și un adolescent.

Comenteaza