Trafic blocat în Mănăştur: "Dorel" a lăsat un şanţ de-a latul benzii care a făcut coloană de maşini "până în Gilău"...

Trafic blocat în Mănăştur: "Dorel" a lăsat un şanţ de-a latul benzii care a făcut coloană de maşini "până în Gilău"...

Pe Calea Mănăştur, mai jos de LukOil, traseul înspre oraş, "Dorel" a lucrat şi a lăsat un şanţ de-a latul străzii acoperit superficial cu un strat de pământ care s-a lăsat, ne scrie un clujean pe numărul de WhatsApp al ZIUA de CLUJ. 

Calea Mănăștur este în plin proces de transformare, care face parte din proiectul de modernizare a coridorului pe axa Est-Vest.

Muncitorii au demarat la începutul acestui an lucrări şi pe partea de drum care merge înspre oraş, deşi lucrările de pe cealaltă parte a străzii nu au fost finalizate.

Clujenii se plâng de faptul că accesul spre oraş devine tot mai greu, mai ales dacă maşinile trebuie să facă slalom printre şanţuri acoperite superficial cu pământ care, odată tasat, fac loc unor capcane numai bune de rupt maşinile. 

Pe Calea Mănăştur mai jos de benzinăria LukOil (înspre oraş) lucrează un "Dorel", ne scrie un clujean. "Sunt un sac de nervi. Am venit din Floreşti şi peste noapte măgarii au săpat un şanţ de-a latul benzii peste care au pus foarte puţin pământ care s-a lăsat. 

Acum maşinile încetinesc să poată trece, doar că şanţul este atâta de mare încât îţi avariezi maşina. Este de nedescris ce se întâmplă. Coloana se propagă până în Gilău... Deci astăzi clar cei de acolo nu ajung la şcoală şi serviciu de dimineaţă", ne-a scris în dimineaţa de vineri, 3 februarie, un clujean, pe numărul de WhatsApp al ZIUA de CLUJ.

Cum se transformă Calea Mănăștur

La finalizarea lucrărilor pe Calea Mănăștur vor fi 4 benzi de circulație cu gabarit redus – 2 benzi dedicate pentru transportul public și 2 benzi pentru circulație rutieră (lățime de 3m). 

Proiectul de modernizare Calea Moților - Calea Mănăștur - Strada Uzinei Electrice - Strada Oțetului - Strada Mărginașă cuprinde Calea Mănăştur (tronsonul de la nr. 1 până la intersecţia cu str. Câmpului) , Calea Moţilor (tronsonul de la nr.86 până la nr. 147), str. Mărginaşă (tronsonul de la nr. 1 până la intersecţia cu str. B.P. Haşdeu), arteră de legătură între Calea Moţilor şi str. Uzinei Electrice, precum şi parcelele adiacente acestor străzi.

Comenteaza