Trafic blocat la Gilău. Trei mașini implicate, o persoană în stare de inconștiență

Trafic blocat la Gilău. Trei mașini implicate, o persoană în stare de inconștiență

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că traficul era întrerupt pe Drumul Național nr. 1 Cluj-Napoca – Oradea, în comuna Gilău.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cauza acestui eveniment este un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită. Se estima ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în decurs de maximum 45 de minute.

Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.

Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 08:10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Din primele informații, cauza accidentului este nepăstrarea distanței de siguranță față de primul autoturism.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza