Trafic blocat la Gilău. Trei mașini implicate, o persoană în stare de inconștiență

Trafic blocat la Gilău. Trei mașini implicate, o persoană în stare de inconștiență

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că traficul era întrerupt pe Drumul Național nr. 1 Cluj-Napoca – Oradea, în comuna Gilău.

Cauza acestui eveniment este un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită. Se estima ca traficul rutier să fie reluat, în condiții normale, în decurs de maximum 45 de minute.

Pompierii din Garda de intervenție Gilău au intervenit pentru a descarcera și a acorda primul ajutor calificat unei persoane rămase blocate într-un autoturism ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Gilău.

Un echipaj cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 08:10. iar în momentul sosirii la locul accidentului au găsit trei autoturisme avariate și o persoană rămasă încarcerată într-una dintre acestea.

Pompierii au acționat cu echipamentele din dotare pentru a o scoate din autoturism, fără a-i agava leziunile suferite. Aceasta era în stare de inconștiență și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Din primele informații, cauza accidentului este nepăstrarea distanței de siguranță față de primul autoturism.

Comenteaza