Trafic feroviar îngreunat la Cluj din cauza unor reparaţii. Vezi ce rute sunt închise

Trafic feroviar îngreunat la Cluj din cauza unor reparaţii. Vezi ce rute sunt închise
Graficul de circulaţie al trenurilor, pe două rute ce trec prin judeţul Cluj, va suferi modificări valabile până la finele lunii noiembrie din cauza unor lucrări de întreţinere şi reparaţii la infrastructura liniilor de cale ferată, anunţă CFR SA.

Astfel, în intervalul 19-29 noiembrie, linia ferată între staţiile Monor Gledin şi Hm Râpa de Jos va fi închisă, cu excepţia zilelor de sâmbătă şi duminică, între orele 07.40- 16.20.

De asemenea, în perioada 21-29, se execută lucrări de consolidare a podului CF de la km 573+461, din staţia Ciucea. În consecinţă, liniile 1-3 vor fi închide traficului feroviar în perioada menţionată, fără zilele de sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 13.40 - 16.40

CFR SA recomandă publicului călător să solicite informaţii despre modificările care intervin în graficul de circulaţie a trenurilor la staţiile şi agenţiile CFR locale sau la numărul de telefon 021/9521.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

...............................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR" SA - companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef birou,

Oana Brânzan

 

 

Etichete
Comenteaza