Trafic feroviar perturbat. Un copac s-a prăbuşit peste linia de cale ferată

Trafic feroviar perturbat. Un copac s-a prăbuşit peste linia de cale ferată
Călătorii care se îndreaptă de la Bucureşti la Satu Mare vor ajunge la destinaţie cu întârziere din cauza unui copac care s-a prăbuşit de pe un versant peste linia de cale ferată.

Incidentul s-a petrecut pe raza secţiei CF Braşov - Predeal, traficul feroviar fiind închis între staţiile Predeal -Timişu de Sus (pe firul I) din cauză că în momentul prăbuşirii copacului a fost ruptă linia de înaltă tensiune. 

Reprezentanţii CFR informează că "echipele feroviare intervin pentru remedierea deranjamentului tehnic la linia de contact cu un utilaj special şi cu forţă umană pentru tăierea şi îndepărtarea copacului prăbuşit peste linia de cale ferată".

Pe de altă parte, până la redeschiderea circulaţiei trenurile de călători care au trasat graficul de circulaţie pe Valea Prahovei vor staţiona temporar îm gările adiacente.

Astfel, la ora 09:40 trenul IR 1745, care circulă în relaţia Bucureşti - Satu Mare, staţiona temporar între Predeal şi Timişu de Sus, iar trenurile IR 1631 (Bucureşti - Braşov), IR 1526 (Sibiu Bucureşti) şi R 3001 (Bucureşti - Braşov) aşteptau redeschiderea circulaţiei în gările Braşov şi Predeal.

UPDATE: Circulaţia trenurilor între staţiile Predeal şi Timişu de Sus s-a reluat la ora 10.29, în condiţii de siguranţă.

Pentru informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, călătorii sunt rugaţi să acceseze pagina de internet a SNTFC CFR Călători sau să sune la numărul de telefon 021/9521.

Comenteaza