Trafic îngreunat în Mănăştur din cauza unui accident. Un tramvai a fost lovit de o Dacie de epocă

Trafic îngreunat în Mănăştur din cauza unui accident. Un tramvai a fost lovit de o Dacie de epocă
Un accident provocat de un autoturism care a lovit un tramvai în Mănăştur a îngreunat circulaţia în cartier vreme de aproape o oră.

Accidentul a avut loc în zona podului Calvaria, unde un autoturism Dacia a tamponat un tramvai al regiei locale de transport. "A fost o tamponare, fără persoane rănite", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Anca Bolba.

"Din primele informații reiese că un tramvai a lovit un autoturism, marca Dacia, care ar fi intrat în intersecție fără a se asigure. Politistii sositi la fata locului fac cercetari pentu a stabili cauza accidentului", arată site-ul ochiulclujean.ro.

"Troleibuzul aştepta să cedea trecerea la tramvai, care venea de la Sala Sporturilor şi era în urcare, iar un bătrânel cu o Dacie voia să facă depăşire, deşi avea cedează trecerea", spune directorul RATUC Liviu Neag.
"A mers prin stânga troleibuzului, deşi n-a avut vizibilitate. Bine că tramvaiul era în urcare şi vatmanul a frânat. Păcat, e un om în vârstă, cu copil în maşină, şi nu s-a asigurat. Moroc că a avut inspiraţie vatmanul şi a frânat".


Traficul la Podul Calvaria a fost blocat timp de 15 minute, până la sosirea Poliţiei.

Comenteaza