Update Foto S-a deschis traficul pe o bandă la intrare în Răchițele

La această oră, traficul a fost oprit pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni de versant care mărginește partea carosabilă.

UPDATE:  Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în urma intervenției prompte cu autovehicule și utilaje speciale, traficul pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, a fost deja reluat, pe o bandă, circulația desfășurându-se alternativ, în ambele sensuri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: "Îi felicit pe colegii din cadrul Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului pentru intervenția extrem de promptă. Prima bandă de circulație a fost eliberată de mai bine de o oră iar cea de-a doua va fi degajată cât de curând posibil, cel târziu până deseară".

La momentul de față se acționează intens pentru deschiderea celei de-a doua benzi, echipajele Consiliului Județean intervenind pentru remedierea situației și pentru a permite, în cel mai scurt timp posibil, reluarea completă a traficului rutier, pe ambele benzi de circulație.

Reamintim faptul că traficul a fost oprit în cursul dimineții zilei de 19 ianuarie 2023, pe DJ 108C, înainte de intrarea în localitatea Răchițele, din direcția Mărgău – Doda Pilii, ca urmare a alunecării unei porțiuni din versantul care mărginește partea carosabilă. 

-------------------------------------

Sunt derulate activități pentru degajarea părtii carosabile. Un echipaj al poliției din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin este prezent în zonă. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că nu sunt persoane rănite sau autovehicule avariate.

Recomandăm cetățenilor folosirea unor rute alternative:

direcția Huedin Doda Pilii – denumire populară ”Sulița”
sensul Doda Pilii Huedin – DC 121 – Dealu Botii –Bălcești -Beliș

Comenteaza