Traficanţi de cannabis prinşi în Bistriţa VIDEO

Traficanţi de cannabis prinşi în Bistriţa VIDEO
În urma unui flagrant şi a şapte percheziţii efectuate în judeţul Bistriţa-Năsăud, şapte suspecţi de trafic şi consum de droguri de risc au fost reţinuţi. A fost ridicată, în vederea confiscării, cantitatea de 10 grame de cannabis şi 750 grame rezină de cannabis (haşiş).

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, împreună cu procurorii DIICOT din Bistriţa Năsăud, au efectuat cercetări, începând cu luna ianuarie 2012, cu privire la săvârşirea infracţiunilor de trafic şi consum de droguri de risc de către un bărbat de 31 ani, din Bistriţa. Acesta este suspectat că procura şi comercializa tinerilor de pe raza municipiului Bistriţa, cannabis şi rezină de cannabis, cu suma de 50-60 lei per gram.

Ulterior au fost extinse cercetările cu privire la mai alte şase persoane, pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul drogurilor. Drogurile comercializate de grupare proveneau din Spania, fiind introduse ilegal în România, sau trimise prin firme de curierat.

Doi dintre suspecţi au fost prinşi în flagrant în 26 ianuarie în Dej, unde âncercau să vândă 610 de grame de rezină de cannabis. Cei şapte suspecţi au fost prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, propunere însuşită de către instanţa de judecată pentru patru dintre ei, iar faţă de ceilalţi trei s-a luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea. În cauză, a fost ridicată în vederea confiscării, cantitatea totală de 10 grame de cannabis şi 750 grame rezină de cannabis (haşiş).

Vezi imaginile Poliţiei de la percheziţii:

Comenteaza