Traficanți de droguri, prinși în plină stradă VIDEO

Traficanți de droguri, prinși în plină stradă  VIDEO
Ofițeri de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate și de la DIICOT au efectuat vineri seara o amplă acțiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de trafic de substanțe interzise.

Acțiunea a avut loc la intrarea din municipiul Dej, unde oamenii legii s-au postat în așteptarea unor persoane din județul Maramureș despre care aveau informații cum că ar urma să treacă pe acolo. 

Potrivit dejeanul.ro, politiștii i-au oprit înaintea sensului giratoriu de la intersecția străzilor Bistriței și Baia Mare, după care ofițerii antidrog au intrat în acțiune. Șoferii celor două autoturisme au fost imobilizați și încătușați, iar pasagerii de pe bancheta dins pate au fost scoși afară prin spargerea geamului. Doi câini ai Politiei de Frontieră au cercetat mașinile, iar martorii spun că ofițerii au descoperit substanțe interzise.

Acțiunea a fost sprijinită de criminaliști din cadrul Poliției Municipiului Dej și de polițiști rutieri, care au dirijat circulația în zonă pe durata cercetărilor.

Comenteaza