Tragedie de nedescris. Doi gemeni de 9 ani găsiți morți într-o casă / Care a fost cauza

Tragedie de nedescris. Doi gemeni de 9 ani găsiți morți într-o casă / Care a fost cauza
| Foto: digi24.ro

Doi copii au fost găsiţi morţi într-o locuință, iar o femeie de 51 de ani a fost găsită inconştientă, fiind transportată la spital.

Doi gemeni de 9 ani au fost găsiţi fără suflare într-o casă dintr-o comună din Dolj, luni dimineaţă.

“La data de 11 martie, ora 06.44, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din comuna Desa, trei persoane, doi minori şi un adult, se află în stare de inconştienţă. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat o femeie, de 51 de ani, din comuna Desa şi doi minori de 9 ani, gemeni. De asemenea, la faţa locului au sosit şi echipajele de prim-ajutor, care au constatat decesul celor doi minori, femeia de 51 de ani fiind transportată la o unitate medicală”, a transmis IPJ Dolj.

Echipajele medicale ajunse la locul intervenţiei au început manevrele de resuscitarea, dar din nefericire pentru cei doi copii acestea au fost în zadar.

Pompierii au precizat că cel mai probabil copiii s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul.

Comenteaza