Foto Tragedie în Ardeal între Sărbători. La doar 18 ani s-a SPÂNZUARAT de un copac din cauza depresiei / Mesajul iubitei: „Aș da orice să fiu eu în locul tău”

Tragedie în Ardeal între Sărbători. La doar 18 ani s-a SPÂNZUARAT de un copac din cauza depresiei / Mesajul iubitei: „Aș da orice să fiu eu în locul tău”
| Foto: Facebook - Vanessa Riţ

Un tânăr în vârstă de doar 18 ani dintr-o localitate de lângă municipiul Satu Mare a ales să-și curme viața chiar în prima zi de după Crăciun.

Alin, un tânăr de numai 18 ani a decis să-și pună capat zilelor și s-a spânzurat de un copac în curtea bunicii pe care o avea în grijă. 

În cursul dimineții de 28 decembrie, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că, în cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare, o persoană s-ar fi sinucis prin spânzurare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 18 ani s-ar fi deplasat la domiciliul unei rude, situat tot în Sătmărel, unde s-ar fi sinucis, prin spânzurarea de un copac aflat în curtea imobilului.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, nu sunt suspiciuni.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Satu Mare.

Tânărul a fost plecat la muncă în Austria și s-a întors de Crăciun în țară. Tânărul suferea de o depresie puternică, potrivit Presa SM.

Mesajul iubitei după tragedie: „Aș da orice să fiu eu în locul tău”

Vanessa, iubita acestuia a fost șocată de ce decizie a luat prietenul acesteia.

Îngerul meu păzitor. Nu îmi vine să cred că ai plecat într-o lume atat de departe… M-ai lăsat cu sufletul gol. Nu am crezut că există o durere atât de mare pe lumea asta. Ai lăsat atâta durere în urma ta… Aș da orice sa fiu eu în locul tău… Sper că lumea de acolo e mai bună și că o să ne întâlnim cândva. Te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna! - Vanessa (iubita lui Alin) într-un mesaj de rămas bun pe Facebook.

Alin a lăsat și un bilet de adio, în care a spus doar ca anumite lucruri personale să ajungă la prietena lui. Respectiv telefonul, un ghiozdan și o pijama, mai arată sursa citată Tragedia este cu atât mai mare cu cât tânărul o avea în grijă pe bunica lui, care l-a și crescut.

În ultimul timp, nimeni nu a stiut ce e cu tine. (...) Nu trebuia sa ajungi la un asemenea gest. Ai lasat in urma ta durere si multa mustrare pe constiinta. Imi pare atat de rau, daca am fi stiut ar fi fost cu totul altfel. Odihnește-te in pace! Ai ajuns un inger, asa cum ti ai dorit. (...) Golul din suflet nu se va mai umple niciodată... De ce ai ales sa faci asta doar tu stii, nimeni nu o sa te judece vreodata. Acum te afli într-un loc mai bun. Odihnește-te in pace", a scris o altă cunoștință a băiatului. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Comenteaza