Update TRAGEDIE în Cluj-Napoca noaptea trecută. Tânără căzută de la înălțime pe carosabil / Manevre de resuscitare fără succes

TRAGEDIE în Cluj-Napoca noaptea trecută. Tânără căzută de la înălțime pe carosabil / Manevre de resuscitare fără succes

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru a acorda primul ajutor calificat unei persoane căzute de la înălțime pe strada Henri Barbusse din municipiul Cluj-Napoca.

"Apelul de urgență a venit în jurul orei 00.30, iar la fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, tip Terapie Intensivă Mobilă.

Echipajele operative au găsit o tânără, în vârstă de aproximativ 20 de ani, căzută pe partea carosabilă și care nu mai prezenta semnale vitale.

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, însă, chiar după ce au fost susținute aproximativ o oră, nu au mai putut readuce semnalele vitale ale persoanei respective", a transmis ISU Cluj în dimineaţa de luni, 12 februarie. 

UPDATE: "La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 00.20, Poliția municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție a fost sesizată despre faptul că o persoană de sex feminin ar fi căzut pe un autoturism de la etajul unui imobil, situat pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca.În zona indicată s-a deplasat o echipă operativă de polițiști pentru cercetarea la fața locului, constând că aspectele sesizate se confirmă.Echipajul medical a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, victima a decedat.

În cursul cercetărilor derulate, polițiștii au identificat persoana în cauză, fiind vorba despre o tânără, de 19 ani, din Cluj-Napoca. În vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul a fost întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate", a transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza