Tragedie la Cluj! Și-a găsit sfârșitul în livadă

Tragedie la Cluj! Și-a găsit sfârșitul în livadă
| Foto: unsplash

Întâmplarea nefericită s-a petrecut marți seara, în comuna Iclod, unde un bărbat a decedat în timp ce curăța mai mulți copaci dintr-o livadă.

Polițiștii din Gherla au fost sesizați, în data de 14 martie, în jurul orei 17:10, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi suferit leziuni puternice la nivelul capului.

„Polițiștii au constatat că acesta ar fi fost lovit de trunchiul unui pom în timp ce efectua activități de toaletare a vegetației dintr-o livadă. La fața locului, echipajul medical a procedat la aplicarea manevrelor de resuscitare, însă, din nefericire, s-a constatat decesul acestuia”, a transmis Biroul de Presă IPJ Cluj.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, s-a întocmit dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza