Tragedie la granița Cluj - Mureș: Un bărbat ar fi fost omorât de un taur pe o pășune

Tragedie la granița Cluj - Mureș: Un bărbat ar fi fost omorât de un taur pe o pășune
Imagine cu caracter ilustrativ | Foto: pixabay

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort pe o pășune din apropierea localității Valea Largă, în județul Mureș, la limită cu județul Cluj.

Polițiștii Secției 13 Poliție Rurală Zau de Câmpie au fost sesizați, miercuri, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o pășune din apropierea localității Valea Largă se află o persoană, posibil decedată.

"La fața locului s-a stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, de 55 de ani, din Valea Largă. Acesta prezenta, la nivelul întregului corp, mai multe răni, posibil cauzate de un taur, identificat în apropierea cadavrului", a transmis IPJ Mureș, conform Gherlainfo.

Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureș, în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul și luării măsurilor legale.

Comenteaza