Tragedie pe drumul Oradea – Cluj. Șoferul unui tir, strivit sub roțile mastodontului

Tragedie pe drumul Oradea – Cluj. Șoferul unui tir, strivit sub roțile mastodontului
Circulația în zona Piatra Craiului se desfășura alternativ | Foto: Mădălin Coșarcă

Un șofer care a intrat sub autovehiculul pe care voia să îl repare și-a găsit sfârșitul după ce tirul a început să se deplaseze.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj au fost alertate o autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje ale Serviciului Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare și unul al Serviciului Județean de Ambulanță, ca urmare a unui incident care a avut loc la coborâre la Piatra Craiului, pe Drumul European E60.

Pompierii au găsit la locul evenimentului un autotren oprit pe una dintre benzi și șoferul acestuia prins sub una dintre roțile vehicului. Pompierii au calat roțile camionului și au ridicat roțile de pe persoana respectivă, însă au relatat că aceasta prezenta traume incompatibile cu viața.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, din primele informații, conducătorul autotrenului care se deplasa din direcția Oradea spre Cluj-Napoca a oprit pe partea carosabilă a Drumului Național nr. 1 - E60 pentru a remedia defecțiuni tehnice ale vehiculului.

În momentul în care se afla sub tir, vehiculul fiind pornit, acesta s-a deplasat pe direcția înainte. Din nefericire, conducătorul auto a fost prins între roțile vehiculului, iar șoferul a decedat la fata locului. Traficul se desfășura alternativ în zonă.

Comenteaza