Tragedie pe şosea: o persoană a decedat în urma unui accident cu patru maşini implicate

Tragedie pe şosea: o persoană a decedat în urma unui accident cu patru maşini implicate
Un grav accident de circulaţie ce a avut loc în jurul orei 15:30 într-o localitate clujeană s-a soldat cu decesul unei persoane.

Potrivit primelor informaţii, în accidentul care a avut loc pe raza localităţii Iclod au fost implicate patru autoturisme. În urma impactului, două persoane au rămas încarcerate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj a intervenit la faţa locului cu echipaje de descarcerare şi de prim ajutor.

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, la sosirea echipajelor una dintre victime era scoasă deja dintre fiarele autoturismului. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane. 

"Am fost solicitaţi pentru a interveni la un accident petrecut la Iclod, iar două persoane dintr-un autovehicul erau anunţate ca fiind încarcerate. La sosirea echipajelor, doar una era încarcerată, cealaltă fiind scoasă din autoturism. În cazul uneia dintre victime s-a constatat decesul la faţa locului, iar faţă de cealaltă s-au efectuat manevre de resuscitare, care s-ar părea că ar fi avut succes, din câte am înţeles; aceasta ar fi fost transportată la spital", a declarat el.

UPDATE 2: Din primele verificări efectuate de poliţişti reiese că accidentul a fost cauzat de un şofer care a trecut pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, a ricoşat într-un alt autoturism şi s-a oprit în afara carosabilului.

 

Comenteaza