Tragedie sub ochii copiilor: un bărbat și-a pierdut viața strivit de un TIR VIDEO

Tragedie sub ochii copiilor: un bărbat și-a pierdut viața strivit de un TIR VIDEO
Un grav accident de circulație, soldat cu decesul unui șofer, a avut loc duminică seara sub privirile terifiate ale copiilor săi. Atenție, imagini șocante!

Tragicul eveniment rutier, petrecut în jurul orei 19:20 în Iclod, a avut loc în timp ce victima, un bărbat de 39 de ani din Apahida, se afla, împreună cu cele două fiice ale sale, de 11, respectiv de 18 ani, pe drumul de întoarcere acasă de la Gherla.

La intrarea în localitate, de sub capota mașinii a început să iasă fum, astfel că acesta a tras imediat pe dreapta și a luat extinctorul pentru a stinge incendiul, informează dejeanul.ro. 

Din nefericire, în momentul în care a pus piciorul pe asflat a fost lovit din plin de un autotren, bărbatul fiind proiectat cu tot cu portieră câțiva zeci de metri. În urma impactului, acesta a decedat pe loc, sub ochii îngroziți ai fiicelor sale.

UPDATE: Potrivit poliţiştilor, "conducătorul auto nu s-ar fi asigurat corespunzător când a părăsit autoturismul care era oprit pe acostament şi a fost acroşat de un autotren".

Șoferul TIR-ului, un bărbat de 54 de ani din Maramureş, conducea regulamentar dinspre Gherla spre Cluj-Napoca. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta nmu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Polițiștii au efectuat cercetări la fața locului, urmând a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Totodată, trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Gherla pentru efectuarea necropsiei.

Comenteaza