Update TRAGEDIE! Un copil de 13 ani a murit în urma unui antrenament de fotbal / Consumase 3 ENERGIZANTE

TRAGEDIE! Un copil de 13 ani a murit în urma unui antrenament de fotbal / Consumase 3 ENERGIZANTE

Un copil în vârstă de 13 ani din localitatea bistrițeană Maieru a decedat în urma unui antrenament de fotbal efectuat pe un teren de sport din comună.

UPDATE: Se pare că copilul consumase 3 băuturi energizante și nu s-ar fi alimentat corespunzător pe parcursul zilei. Potrivit șefului UPU-SMURD, dr Tiberiu Tudor supradoza de energizante poate să favorizeze apariția aritmiilor cardiace maligne (stopul cardiac).

----------------------------

Tragedia s-a produs miercuri seara, iar la caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardiorespirator.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, care l-au găsit pe băiat în stop cardiorespirator, potrivit datelor furnizate joi Agerpres de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb. 

Manevrele de resuscitare aplicate s-au dovedit fără succes, astfel că echipajele medicale au declarat decesul copilului la locul solicitării.

În cauză fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și a fost dispusă şi necropsia, pentru a se stabili cauza exactă a decesului.

Comenteaza