Traian Băsescu are o sosie la Cluj VIDEO

Traian Băsescu are o sosie la Cluj VIDEO
Traian Băsescu are o sosie la Cluj. Bărbatul, care seamănă perfect cu şeful statului, este maistru la un liceu tehnologic din Cluj-Napoca. Oamenii care îl întâlnesc pe stradă sunt şocaţi de asemănare. Clujeanul este născut în aceeaşi zodie cu preşedintele şi are aceeaşi pasiune: marea. La ultimele alegeri prezidenţiale, l-a votat pe Băsescu, despre care spune că este om cu coloană vertebrală.

Alexandru Vlad Taloş are 59 de ani şi este maistru în prelucrarea lemnului la liceul tehnologic pentru elevi cu deficienţe din Cluj-Napoca. Bărbatul spune că, de câţiva ani, oamenii au început să-i spună că seamnă cu preşedintele.

S-a născut în aceeaşi lună, dar e cu trei ani mai mic decât Traian Băsescu. La fel ca preşedintelui, îi plac vapoarele. "Anii trecuţi am fost la mare, m-am plimbat", spune el.

Sosia lui Băsescu de la Cluj îl admiră pe preşedinte ca om politic. "Am votat cu dânsul, l-am văzut mai cu coloană", explică Taloş.

Alexandru Taloş nu l-a întâlnit niciodată pe Băsescu, dar şi-ar dori să-i strângă mâna. Clujeanul are şi un reproş pentru preşedinte: că nu a putut stăpâni corupţia. "Ca orice om, face şi bune, şi rele", spune el. "Omul e expus greşelilor. Corupţia asta e prea mare şi nu o poate stăpâni nimeni, bănui".

La prima vedere, oamenii au impresia că-l au pe Traian Băsescu în faţă. Vezi ce spun câţiva trecători care l-au întâlnit, în materialul video

Alexandru Taloş vrea ca la pensie să se retragă la ţară, la fel cum intenţionează şi preşedintele.

Reporter: Alin Golban
Operator: Florin Dan

Comenteaza