Traian Vuia a intrat în modernizare FOTO (P)

Traian Vuia a intrat în modernizare FOTO (P)
Principala arteră de intrare în municipiul Cluj-Napoca, dinspre Apahida, a intrat în modernizare.

Compania Kiat Group Construct a început, încă de joi, lucrările de reabilitare pentru tronsonul cuprins între intersecţia străzii Traian Vuia cu Orăştiei şi până la podul de la IRA.

"Fiind o arteră principală a oraşului, ne-am mobilizat în două schimburi: unul de noapte şi unul de zi. Astfel, pe perioada lucrărilor am încercat să asigurăm o fluenţă cât mai ridicată a traficului auto, să se poată circula pe o bandă de mers având în vedere că pe această stradă se introduce şi fibra optică pentr telecomunicaţii", transmit reprezentanţii Kiat.

Lucrările pe timp de zi constau în înlocuirea bordurilor degradate din granit, repararea trotuarelor, asigurarea căilor de acces spre case, reparaţii locale şi ridicarea capacelor căminelor şi găurilor de scurgere a apelor pluviale la cota asfaltului.

Noaptea se toarnă straturile de asflat pe partea carosabilă: strat antifisură, geocompozit şi stratul de uzură.

În cursul săptămânii viitoare se vor finaliza lucrările pe tronsonul mai sus meţionat, pe ambele benzi de mers dinspre aeroport spre centrul oraşului, urmând ca apoi să se treacă cu lucrările de modernizare pe contrasens.

 

Comenteaza