Trăiesc din seminţele rămase pe stadion (foto)

Trăiesc din seminţele rămase pe stadion    (foto)
Patru copii din Alba Iulia adună seminţele rămase după meciurile Universităţii Cluj de pe stadionul Cetate, ca să le ducă la familiile lor numeroase sau să le revândă.
După ce stadionul Cetate se goleşte de spectatorii veniţi la meciuri, tribunele sunt luate la puricat de patru băieţi proveniţi din familii sărace şi mari. “Eu am nouă fraţi, el are opt”, ne spune unul dintre aceştia în timp ce adună de zor pungile în care oamenii au lăsat seminţe intacte. Copiii sunt fericiţi că Universitatea Cluj joacă la Alba Iulia, căci la echipa locală nu mai merg atâţia spectatori, ea fiind în eşalonul secund al fotbalului românesc. Recolta băieţilor a fost bogată după partida “U” Cluj – Steaua.

“Când a jucat Unirea Alba Iulia cu Urziceni, am adunat şi mai multe”, aminteşte unul dintre ei. Micuţii se delectează în vreme ce scormonesc după fiecare scaun de pe stadion, luând câte o gură de suc din sticlele negolite de spectatori. Copiii trebuie să se mişte repede, pentru a nu fi surprinşi de cei care trebuie să cureţe stadionul.

Comenteaza