Ştranduri vs. piscine la Cluj

Ştranduri vs. piscine la Cluj
Temperaturile au trecut deja de 25 de grade, aşa că pregatirile pentru deschiderea strandurilor clujene sunt pe ultima suta de metri. Administratorii spun ca in cel mult 2 saptamani îşi vor putea primi clienţii. Cei care au un buget mai mare, pot opta pentru un ştrand la ei acasă. Asta pentru că tot mai multi clujeni prefera sa isi cumpere piscine, mai ales că preturile pleca de la numai 800 de euro.

Dacă cel mai populat ştrand din municipiul Cluj-Napoca se va deschide în aproximativ două săptămâni ştrandul care se află în subordinea Primăriei este în paragină şi este închis de aproximativ patru ani.

Sunt însă şi clujeni care preferă să se răcorească de canicula verii în propria piscină.

Reprezentanţii firmelor care importă piscine spun că în utlima perioadă clujenii sunt tot mai interesaţi să-şi achiziţioneze propria piscină, iar asta pentru că preţurile sunt foarte rentabile.

În Cluj-Napoca există două ştranduri - unul în cartierul Grigorescu şi altul în piaţa 1 Mai. De asemenea, mai există bazinul în aer liber din cadrul complexului de nataţie "Politehnica", de lângă Sala Sporturilor "Horia Demian".

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Ersek Lorant

Etichete
Comenteaza