TRANSILVANIA FURATA - SERIE NOUA. UNDE DISPAR PADURILE - ora 22.00, „Jocuri de Putere"

TRANSILVANIA FURATA - SERIE NOUA. UNDE DISPAR PADURILE - ora 22.00, „Jocuri de Putere
Romania pierde 3 hectare de padure pe ora, iar jumatate din acest fenomen se petrece in zone care ar trebui protejate. A spus-o un "roman" aflat la Londra, Printul Charles al Marii Britanii. Cand o spun jurnalistii, sunt banuiti ca servesc interesele unor grupuri de interese sau ca atenteaza la siguranta nationala.

Dar adevarul se petrece sub ochii tuturor: daca in alte tari europene, industria lemnului inregistreaza un regres, in Romania infloreste. Sa fie prostie, doar nesimtire sau interese financiare uriase? In Romania ultimilor 10 ani "Codrul, frate cu romanul" s-a transformat in "Codrul, frate cu austriacul....."! Veti vedea efectele devastatoare ale unui contract incheiat cu mai bine de 10ani in urma pe baza caruia pur si simplu se desertifica tara dar si cum s-au retrocedat proprietati uriase de paduri cu acte false catre mostenitori inventati.

In aceasta seara, de la ora 22.00, „Jocuri de Putere" iti arata cum dispar padurile Romaniei si cine se afla la butoanele dezastrului care ne otraveste aerul si favorizeaza desertificarea Romaniei. Vei afla de la invitatii lui Rares Bogdan, persoane care au denuntat din interiorul sistemului jaful de proportii, cine-si trage partea leului dintr-o afacere de miliarde de euro si de ce nu infunda nimeni puscaria.

Care sunt judetele ramase fara paduri si cum ar trebui autoritatile sa impiedice catastrofa?

De la ora 22.00, la „Jocuri de Putere", cu Rares Bogdan numai la Realitatea TV

Comenteaza