Traseu de 100 km în loc de 30 km pe centura Clujului

Traseu de 100 km în loc de 30 km pe centura Clujului
În loc de 30 de kilometri, un traseu de trei ori mai lung. Este recomandarea pe care o primesc şoferii care intră din Apahida pe centura de ocolire a Clujului şi care vor să ajungă la Turda. "E un traseu recomandat demn de Cartea Recordurilor", spune un grup de clujeni care locuiesc în Dâmbu Rotund, într-o sesizare adresată primarului din Cluj-Napoca.


">

"O dată cu deschiderea aşa zisei centuri de Nord-Est, care de fapt este continuarea B-dului Muncii, traficul rutier s-a intensificat foarte mult pe B-dul. Muncii, str. Oaşului, str. Gării, str. Maramureşului etc. precum şi
în cartierele Dâmbul Rotund şi Iris", arată aceştia. Ei subliniază că la sensul giratoriu de intrare dinspre Apahida apare un semn de circulaţie "care în mod uimitor le recomanda şoferilor să meargă spre Turda pe B-dul Muncii, Oaşului, respectiv Maramureşului etc. De foarte multe ori şoferi nedumeriţi opresc şi îi întreabă pe locuitorii acestor străzi dacă acesta este drumul pe Turda", arată ei. Semnatarii reclamaţiei cer autorităţilor să elimine "acel semn de circulaţie absurd care nu face decat să introducă în oraş un număr mare de vehicule şi să aglomereze mai mult oraşul".

 

Etichete
Comenteaza