Trei adolescenţi din Cluj au fost înjunghiaţi cu un cuţit de un tânăr de 20 de ani pe stradă

Trei adolescenţi din Cluj au fost înjunghiaţi cu un cuţit de un tânăr de 20 de ani pe stradă
| Foto: republikaNEWS

Un atac cu cuțit a avut loc marţi seara în localitatea Viișoara din judeţul Cluj. Atacatorul are 20 de ani, iar cele trei victime au între 15 şi 16 ani. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Un tânăr de 20 de ani s-a luat la harță cu trei tineri, cu vârste între 15 și 16 ani, pe o stradă din Viișoara, iar în urma conflictului spontan, i-a înjunghiat pe toți trei. Victimele au fost duse la spital. Atacul a avut loc marţi seara. 

„La data de 22 iunie a.c., în jurul orei 22.10, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia-Turzii au fost sesizați cu privire la producerea unei stări conflictuale care ar fi avut loc între patru persoane de sex masculin, pe o stradă din localitatea Viișoara.

Efectivele de poliție s-au deplasat cu operativitate în zona indicată, iar verificările preliminare au condus la stabilirea faptului că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Viișoara, urmare unui conflict spontan, ar fi agresat fizic prin utilizarea unui obiect ascuțit-înțepător, trei tineri cu vârste cuprinse între 15 și 16 ani. Cei trei tineri au fost transportați la o unitate medicală pentru a primi îngriji de specialitate.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia-Turzii efectuează în continuare activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care au avut loc aspectele constatate, cercetările fiind desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.”, a transmis IPJ Cluj, citat de Refleqt Media.

Tânărul de 20 de ani a fost reținut de polițiști și se va propune arestatea lui preventivă. "Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive.", a precizat IPJ Cluj citat de turdanews.net.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza