Trei bărbați bănuiți de proxenetism, cercetați de oamenii legii

Trei bărbați bănuiți de proxenetism, cercetați de oamenii legii
Poliţiştii clujeni au prins trei bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunii de proxenetism, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Cei trei, cu vârste cuprinse între 33 şi 46 de ani, din Dej şi Căşeiu, ar fi determinat în cursul anului 2015 trei femei să practice prostituţia pe raza municipiului Dej şi ar fi obţinut foloase patrimoniale în urma acestei activităţi. 

"În baza probatoriului administrat, la data de 7 ianuarie a.c., cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile faţă de unul dintre aceştia, faţă de ceilalţi fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile", au transmis polițiștii.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Conform Codului penal, determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza