Foto Trei bărbați, prinși în flagrant în Cluj-Napoca. Au furat colete dintr-un easybox

Polițiștii clujeni au prins în flagrant trei bărbați pe o stradă din Cluj-Napoca, în timp ce încercau să fure de la un easybox mai multe colete.

Cei trei bărbați au fost prinși în flagrant, în noaptea de 6/7 februarie, după ce ar fi scos din funcțiune sistemul de supraveghere video montat la un ansamblu de cutii securizate în care erau depozitate diverse colete (easybox), unde ar fi forțat și deschis 11 astfel de cutii, iar ulterior ar fi furat cinci colete cu diverse produse.

Easybox-ul respectiv era situat pe strada București, din municipiu.

"La câteva momente, bărbații, cu vârste cuprinse între 30 și 36 de ani, din Cluj-Napoca și localitatea Florești, au fost imobilizați de polițiști și conduși la sediul unității de poliție, unde au fost demarate cercetările. A fost înregistrat un prejudiciu de aproximativ 25.000 de lei, recuperat parțial până în prezent", a transmis IPJ Cluj.

Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic.

Oamenii legii continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

Comenteaza