Trei cartiere din Cluj, luate la puricat de polițiști: 20 de amenzi în 90 de minute

Trei cartiere din Cluj, luate la puricat de polițiști: 20 de amenzi în 90 de minute

Poliţiștii clujeni au acționat, luni seara, în trei cartiere din oraș, cu scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică în Cluj-Napoca, dar și pentru reducerea riscului rutier.

Acțiunea a fost derulată luni seara, în intervalul orar 22:30 - 00:00, cu preponderență în zona cartierelor Mărăști, Mănăștur și Gheorgheni, pe artere intens circulate, respectiv străzile -  Nicolae Titulescu - Septimiu Albini, zona centrală a orașului, Calea Florești - strada Izlazului-Câmpului, strada Aurel Vlaicu - strada Gorunului.

Potrivit IPJ Cluj, activitatea desfășurată de către polițiști a condus la legitimarea a 49 de persoane, controlarea a 47 de vehicule.

"În urma abaterilor constatate, s-a impus aplicarea a 20 de sancțiuni contravenționale, iar unui conducător auto i-a fost suspendat dreptul de a conduce,  fiindu-i reținut permisul pentru conducere sub influența alcoolului", a precizat Poliția Cluj

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru încălcări ale legislației rutiere, dar și pentru nerespectarea normelor din domeniul ordinii și siguranței publice.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza