Trei clujeni, bănuiți că ar fi furat alcool și produse electronice în Alba Iulia. Unul dintre suspecți a fost reținut

Trei clujeni, bănuiți că ar fi furat alcool și produse electronice în Alba Iulia. Unul dintre suspecți a fost reținut
| Foto: digi24

Un bărbat din Cluj-Napoca a fost reținut de polițiști pentru că a furat, alături de alți doi clujeni, din mai multe magazine situate pe raza municipiului Alba Iulia.  

Polițiștii din Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 3 percheziții, pe raza municipiului Cluj-Napoca, într-un dosar privind fapte de furt din societăți comerciale de pe raza municipiului Alba Iulia. O persoană a fost reținută.

Oamenii legii au identificat, la data de 31 octombrie 2023, 3 bărbați, de 34, 35 și 37 de ani, toți din municipiul Cluj-Napoca, ca persoane bănuite de săvârșirea mai multor fapte de furt, din societăți comerciale situate pe raza municipiului Alba Iulia.

“La data de 23 august 2023, doi dintre aceștia ar fi sustras băuturi alcoolice, în valoare de 4.000 de lei, de pe rafturile unui supermarket, iar la data de 1 septembrie 2023, cei 3 ar fi sustras produse electronice, în valoare de peste 11.000 de lei, din două magazine aflate în incinta unui centru comercial din Alba Iulia.

În dimineața zilei de 31 octombrie 2023, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, domiciliile celor 3 bărbați au fost percheziționate, fiind identificate și ridicate bunuri susceptibile a proveni din furturi”, a transmis IPJ Alba, conform Alba24.ro.

Față de bărbatul în vârstă de 34 de ani a fost luată măsura reținerii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Polițiștii continuă cercetările.  

Comenteaza