Trei infractori urmăriţi naţional şi internaţional, prinşi de poliţişti. Ce se întâmplă mai departe cu ei

Trei infractori urmăriţi naţional şi internaţional, prinşi de poliţişti. Ce se întâmplă mai departe cu ei
Trei bărbaţi urmăriţi naţional şi internaţional au fost identificaţi joi de către poliţiştii clujeni în urma unei acţiuni organizate pe raza judeţului.

În jurul orei 08:30 poliţiştii au depistat în comuna Apahida un bărbat de 34 de ani din Cluj-Napoca, pe numele căruia autorităţile maghiare au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei.

La aceeaşi oră, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au depistat pe raza comunei Iara un bărbat de 45 de ani din comuna Ceanu Mare, pe numele căruia Judecătoria Turda a emis mandat de executare a pedepsei. Bărbatul era condamanat la trei ani de închisoare pentru înșelăciune.

De asemenea, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă faţă de un alt clujean, de 30 de ani. Acesta era dat în urmărire pentru a executa 30 de zile de arest preventiv, conform mandatalui emis de Judecătoria Cluj-Napoca, pentru comiterea de infracţiuni cu violenţă.

"Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Gherla. Faţă de bărbatul de 34 de ani, în urma confirmării mandatului european de arestare, instanţa a luat măsura controlului judiciar, iar bărbatul de 30 de ani a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

Poliţiştii precizează că vor continua acţiunile de acest gen pentru a menţine liniştea şi siguranţa comunităţii clujene.

Comenteaza