Trei minore date dispărute, identificate rapid. Unde le-au găsit polițiștii clujeni

Trei minore date dispărute, identificate rapid. Unde le-au găsit polițiștii clujeni

Trei minore, ale căror dispariții ori plecări voluntare au fost semnalate de familie, au fost găsite de polițiștii din Cluj și încredințate părinților.

Cele trei fete, de 11, 15 și 16 ani, au fost găsite, luni, de polițiștii clujeni și încredințate părinților.

Astfel, potrivit polițiștilor, luni, în jurul orei 17:15, Poliția municipiului Dej a fost sesizată de către o femeie din comuna Bobâlna cu privire la faptul că nu-și mai găsește fiica de la ora 15:30. Cele două se aflau pe raza municipiului Dej, pe strada 1 Mai, iar la un moment dat fiica reclamantei, în vârstă de 11 ani, ar fi plecat de lângă ea.

Polițiștii au reușit să o depisteze pe minoră în scurt timp pe strada Gheorghe Șincai, din Dej. Aceasta a fost condusă la sediul unității de poliție, iar ulterior încredințată părinților.

Tot luni, polițiștii au reușit să depisteze în Gilău o tânără din Miercurea Ciuc care ar fi plecat de acasă.

"La data de 26.08.2019, polițiștii Postului de Poliție Comunal Gilău au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 16 ani, din Miercurea Ciuc, în privința căreia existau indicii că se află pe raza localității Gilău. În urma investigațiilor efectuate, tânăra a fost depistată la domiciliul unei persoane din Gilău. Aceasta a fost încredințată părinților", mai precizează Poliția Cluj.

De asemenea, la data de 16 august 2019, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați cu privire la plecarea de la domiciliu a unei tinere de 15 ani, din comuna Baciu.

"Conform celor sesizate, aceasta ar fi plecat de la domiciliu spre Cluj-Napoca și nu s-a mai întors acasă. Familia acesteia ar fi încercat în mod repetat să ia legătura cu minora, însă aceasta avea telefonul închis. În urma investigațiilor efectuate, tânără a fost depistată pe raza localității Viile Tecii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Postului de Poliție Teaca. Minora a fost încredințată părinților", precizează IPJ Cluj.

Comenteaza