Trei ore de foc pentru cei certaţi cu legea. Ce amenzi au primit

Trei ore de foc pentru cei certaţi cu legea. Ce amenzi au primit
Polițiștii din Dej au organizat marţi o acțiune cu efective mărite pentru menținerea ordinii și liniștii publice pe raza de competență.

Aceasta a avut loc între orele 08:30 şi 11:30, pe raza municipiului Dej şi a Secţiei 5 Poliție Rurală Dej, polițiștii acționaând şi pentru combaterea faptelor de braconaj piscicol pe râul Someş.

În cadrul raziei au fost legitimate 120 de persoane și verificați 10 agenți economici, iar pentru prevenirea evenimentelor rutiere polițiștii au controlat circa 100 de autovehicule în trafic. De asemenea, au fost verificate 18 localuri publice amplasate în zona unităților de învățământ.

"Pentru neregulile depistate au fost aplicate 58 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 8.000 de lei. 46 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea regimului rutier. De asemenea, au mai fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și a O.U.G. 97/2005 privind regimul domicilierii. A fost reținut un permis de conducere și 6 certificate de înmatriculare", au transmis poliţiştii. 

În acțiune au fost angrenați peste 30 de polițiști de ordine publică, rutieri și de investigații criminale.

Etichete
Comenteaza